25 jaar na 'Winter Memories' lanceert Yvan Guilini uit Wenduine zijn nieuw album 'Music Forever'

Op de verjaardag van zijn vader, midden de corona soft-lockdown, lanceert Yvan Guilini uit Wenduine zijn langverwachte nieuwe album ‘Music Forever’. “Het is de schuld van mijn dochter Carolina én mijn goede kameraad en muzikant Chris De Brakeleer dat ik terug muziek ben beginnen maken”, begint hij breed glimlachend het gesprek.


De comeback van Yvan Guilini

Wie kent Winter Memories niet? Het was in 1976 de grote instrumentale hit van Yvan Guilini. Het was het hoogtepunt van de muzikale carrière van de geboren Bruggeling. Alleen al in België werden er meer dan 100.000 exemplaren van de plaat verkocht.Interview Yvan Guilini op Radio 2, met Herbert Verhaeghe – Middagpost74-jarige Yvan Guilini uit Wenduine : "'Mélancolie' is de voorbode van mijn nieuw album"

Na een sabbatperiode van 25 jaar doorbreekt Yvan Guilini, de man achter de instrumentale wereldhit ‘Winter Memories’ eindelijk de stilte. Zijn nieuwe single ‘Mélancolie’ is net uit. In het najaar brengt Yvan een volledig album uit. Slechts een paar noten volstaan om ‘Winter Memories’ – de tijdloze compositie en evergreen van Yvan Guilini – te herkennen.